Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Dave Lindholm" by Lamppu Laamanen " eBook PDF Kindle ePub Free

Dave Lindholm

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Dave Lindholm
  • Author : Lamppu Laamanen
  • Release Date : January 14, 2015
  • Genre: Nonfiction,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 7737 KB

Description

Soittajan elÀmÀÀ IsokynÀstÀ Bluesoundsiin ja Sleepy SleepersistÀ Dave L. B. Inventiveen.

Suomalaisen musiikin ÀÀnekÀs hiljainen Dave Lindholm (s. 1952) on itsepÀinen, omien katujensa kulkija, vÀlillÀ vittumainen, usein sydÀmellinen ja yllÀttÀen jopa ujo. HÀn puhuu silloin kun haluaa ja silloinkin mitÀ haluaa, paljon tai vÀhÀn, kaikki riippuu fiiliksestÀ jota ilman ei ole niin mitÀÀn.
Dave Lindholm on ollut julkaisemassa vuoden 1971 jÀlkeen n. kuuttakymmentÀ albumia suomen- ja englanninkielistÀ musiikkia: Sirkus, Vanha & uusi romanssi, Black, Aino, Luuttujengi tulee. Osan voi lokeroida rock-, blues- tai pop-laatikoihin, loppu on silkkaa Davea.

Dave Lindholm on yksi suomen tyylitajuisimpia kitaristeja ja oivaltavimpia lyyrikoita, hÀn on myös vanhan liiton pelimanni, joka on kiertÀnyt niin isot lavat kuin baarinnurkat ja kolunnut yhtÀ lailla taideprojektit, rockbÀndit kuin huumoriryhmÀt: IsokynÀ, Pen Lee, Rock'n'roll Band, Bluesounds, Sleepy Sleepers, Otto Donner, Andy McCoy.
Tai kuten Dave itse sanoo:"Uralla ei oo mitÀÀn tekemistĂ€ mun elĂ€mĂ€n kanssa, ura on suunniteltu. Varsinkin kun alotin niin KUKAAN ei suunnitellu MITÄÄN."

Lamppu Laamaselta on aiemmin julkaistu mm. Pelle Miljoona -elÀmÀkerta Matkalla tuntemattomaan sekÀ dokumenttiromaani Tavastia Klubi, Helsinki.


PDF Ebook Download "Dave Lindholm" Online ePub Kindle